A honlapfejlesztés ugyanolyan fontos eleme egy vállalkozás indításának, mint maga az üzleti terv. De ahhoz, hogy a reszponzív weboldal készítés sikeres projekt legyen, szakértelem és online stratégia is kell. Meg kell határozni a honlapja célját, mert enélkül olyan, mint egy kormánylapát nélküli hajó a tengeren, csak hánykolódik és sodródik a hullámokkal.

„Nem tudom megváltoztatni a szél irányát, de be tudom állítani úgy a vitorláimat, hogy mindig elérjem a célomat.” – Jimmy Ray Dean

Profi reszponzív weboldal készítés nem egyszemélyes feladat

Legalább 3 szakember közös munkájából áll össze egy esztétikus, gyors és eredményes honlap. Ha a szomszéd srác otthonosan mozog a grafikai tervezés, webfejlesztés, továbbá az online marketingben és a keresőoptimalizálásban is, akkor ő a megfelelő választás az Ön számára.

Nem ismeri a webes szakkifejezéseket? Nem gond, mivel ez a mi szakterületünk.

  • Foglalkoztunk már idegenforgalommal, szállítmányozással, játék- illetve óraértékesítéssel, banki szolgáltatásokkal is, ezért gyorsan ráhangolódunk cége profiljára így könnyen együtt tudunk gondolkodni.
  • Érthetően elmagyarázzuk hogyan növelje internetes oldala látogatottságát.
  • Könnyen kezelhető admin felületen egyszerűen karbantarthatja az oldalai tartalmát.
  • Elindulás után is támogatjuk technikai- illetve marketing kérdésekben.
  • Közös célunk, hogy az Ön honlapja sok ügyfelet szerezzen és profitot termeljen.

Miért legyen mobilbarát weboldala?

A statisztikák szerint az emberek közel 50%-a már okostelefonról vagy tabletről indít keresést az interneten. A reszponzív kialakítás előnye, hogy képes a készülék felbontásához igazodni, azaz nem kell a tartalmat vízszintesen görgetni. Továbbá ha a szöveg nagyítás nélkül is olvasható illetve a linkek megfelelő távolságra vannak egymástól, akkor felhasználóbarát lesz a mobilos internetezőknek. A Google pedig 2015 áprilisától előrébb sorolja a mobilra optimalizált tartalmakat a keresési találatok között, így keresőoptimalizálás szempontjából is előnyös.

Hogyan ellenőrizheti, hogy egy internetes oldal mobilebarát-e? Létezik egy ingyenes eszköz, ahol csak meg kell adnia a webcímet és a Google elvégzi a mobilbarát tesztet.

Szeretné tudni, hogy a honlapfejlesztés mennyibe kerülne?

Honlapkészítés áraink 60000 Ft-tól indulnak, de kérjen ingyenes ajánlatot!

  1. Töltse ki az űrlapot és kattintson a ‘Küldés’ gombra!
  2. Telefonon visszahívjuk (vagy e-mailben jelentkezünk) hogy egyeztessük a feladat részleteit, azután pedig 2 munkanapon belül elküldjük részletes árajánlatunkat e-mailben.

Webfejlesztés (webáruház) ajánlat kérés